Washington DC


Cap a Washington DC

Si véns a Nova York i vols escapar-te a la capital dels Estats Units per conèixer-la a fons, t’ajudem a fer-ho. Disposem de guia a Washington DC que et portarà a conèixer tots els punts més destacats de la ciutat en un sol dia, des de la Casa Blanca al cementiri d’Arlington passant pel monument a Abraham Lincoln i el barri residencial de Georgetown

.

Organitzem el viatge des de Nova York en transport públic, autobús o tren, fins a Washington DC. Un cop a la capital, un guia et recollirà a l’estació i et portarà a fer un recorregut pels monuments indispensables i altres racons més amagats als visitants. L’itinerari es fa en cotxe privat fent diverses parades per poder visitar tots els punts i fer totes les fotos que vulguis. Al vespre, el guia et portarà de nou a l’estació per tornar cap a Nova York. 

.

Aquest servei és completament privat i podem modificar l’itinerari per incloure tot allò que vulguis veure. Si ja tens el viatge a Washington DC encarregat i només et cal un guia, també te’l podem proporcionar. T’ho posem fàcil per què no et perdis res de capital nord-americana. 

.

Escriu-nos i et farem un pressupost. Washington DC t’espera!