Top

Washington Heights

Aquest és un barri popularitzat pel musical de Broadway ‘In The Heights’ i immortalitzat en la seva adaptació al cine amb el títol ‘En un barrio de Nueva York‘. Es tracta d’una àrea, al nord de Manhattan, on viu la comunitat llatina més vibrant. Dominicans, porto-riquenys, cubans, mexicans, comparteixen uns carrers on l’espanyol és l’idioma més parlat.

Si hi ha un element que defineix, literalment, el barri és el George Washington Bridge, el pont més transitat del món i que s’ha convertit en tota una icona. El pont també apareix en diverses escenes de la pel·lícula, que té d’altres localitzacions que podem visitar.

L’itinerari també connecta diversos monuments històrics, com les antigues cases de fusta de Sylvan Terrace on, de vegades, es possible treure el nas per una porta oberta i imaginar com seria la vida dels seus residents, un segle enrere. I també la bonica mansió de Morris-Jumel, la casa més antiga de Manhattan.

El tram final de la ruta ens permet conèixer Inwood, l’últim barri del nord de Manhattan, on podrem gaudir dels penya-segats del Hudson River i la natura de Fort Tryon Park. I, per uns moments, tindrem la sensació d’haver estat teletransportats a Ripoll quan admirem l’arquitectura romànica europea de The Cloisters. Tot un contrast!

Slide Punts de la visita Audubon Terrace Sylvan Terrace Morris-Jumel Mansion High Bridge Fort Tryon The Cloisters George Washington Bridge

Aquesta ruta té una durada aproximada de quatre hores i la fem tota a peu però amb possibilitat d’agafar el metro.

Mapa de Washington Heights

1