Top

Soho

En aquest itinerari posem èmfasi en la gran diversitat de Nova York recorrent diversos barris amb molt contrast entre ells i sense moure’ns de Manhattan. Podem començar admirant un dels edificis més singulars de la ciutat, el Flatiron. La seva forma triangular li ha fet guanyar el sobrenom de “la planxa”. Des d’aquí, i saltant per Union Square, ens podem deixar seduir per les botigues del Soho, un barri ocupat per artistes als anys 70 i que ara ha deixat pas als icònics lofts de preus desorbitats.

El següent tram ens endinsa en el passat immigrant de Nova York travessant Little Italy, el petit barri italià, i Chinatown, el barri xinès. Tot i que la comunitat italiana s’ha dispersat per la ciutat i de l’antic barri només queda, pràcticament, un únic carrer, és un racó molt pintoresc amb restaurants de cuina tradicional i cafè del bo. El barri xinès, en canvi, és enorme i s’estén fins a l’East River. La seva oferta gastronòmica farà delir als paladars més aventurers.

Des d’aquí només ens queda un passeig per creuar el districte judicial, on es debaten els judicis més importants de la ciutat en edificis que segur que recordes del cine i la televisió. Podem rematar la visita a Tribeca, un antic barri industrial que s’ha convertit en residència de molts dels famosos que viuen a Nova York.

Slide Punts de la visita Flatiron Union Square West Broadway Soho Chinatown
Districte Judicial
Tribeca
Little Italy

Aquesta ruta a peu es pot fer en un format de 2 hores o 4 hores.

Mapa del Soho

1