Top

Queens

La diversitat cultural de Nova York esclata a Queens, el districte més extens de la ciutat. Aquí pots sentir parlar més de 130 llengües d’arreu del món i pots provar la gastronomia internacional més autèntica. Vols veure la Nova York real? Aquí la tens.

En aquest itinerari intentem cobrir força territori i, per això, ens caldrà agafar diverses vegades el metro (recomanem l’abonament setmanal). Com a aperitiu de la visita, farem parada a Roosevelt Island, una illa llarga i estreta que divideix Manhattan i Queens. Per arribar-hi agafarem un mitjà de transport força excepcional: el telefèric.

Des d’aquí ens endinsarem al districte començant per un parc molt conegut pels amants del tennis. A Flushing Meadows, al Corona Park, s’hi juga, cada estiu, el torteig de l’US Open i, els caps de setmanes, bull d’activitat amb famílies que s’instal·len tot el dia per fer-hi un pícnic amb barbacoa.

El gran tast de diversitat el tindrem a Jackson Heights, un petit barri, molt pintoresc, que aglutina una gran comunitat hispana i la índia. El tràfec dels seus carrers, interromput constantment pel soroll de metro elevat, va de la mà del seu esperit comercial, amb botigues i, sobretot, restaurants excel·lents de cuina colombiana, mexicana i índia.

El regal final de la visita són unes sensacionals vistes de Manhattan amb edificis emblemàtics com l’Empire State Building, el Chrysler Building i les Nacions Unides. És només una petita part d’un districte enorme però et faràs una idea molt precisa de com viuen els novaiorquesos fora de Manhattan.

Slide Punts de la visita Roosevelt Island Corona Park Flushing Meadows Jackson Heights Gantry Plaza Park Long Island City

Aquesta ruta té una durada aproximada de quatre hores i la fem tota a peu però cal agafar un telefèric i el metro diverses vegades.

Mapa de Queens

1