Top

Midtown

Aquesta és una de les visites més clàssiques de Nova York i és bastant probable que el teu allotjament estigui en aquesta zona, especialment si véns per primera vegada. La nostra visita està pensada per ajudar a orientar-te en un barri on, probablement, passaràs moltes hores. Tot i que els carrers són regulars i numerats, hi ha molts racons que no et voldràs perdre i resoldrem els teus dubtes sobre on sortir a comprar o menjar.

Midtown és un barri essencialment d’hotels i oficines. El seu centre més emblemàtic és Times Square, un dels punts més estressants de la ciutat i on trobaràs molts teatres per gaudir de l’últim musical d’èxit. En aquesta visita et portem per les principals avingudes de barri: Broadway, la Setena Avinguda, la Sisena Avinguda i, òbviament, la més famosa de totes: la Cinquena. Aquí es troba el Rockefeller Center amb un dels observatoris més coneguts, el Top of the Rock. Les seves vistes són impressionants i et podem ajudar a treure entrades o aconsellar-te sobre el millor moment per pujar.

La Cinquena Avinguda és una artèria molt comercial amb botigues de luxe com Louis Vuitton i Gucci però també més assequibles de H&M i Uniqlo. Podem treure el nas als seus aparadors mentre acabem de visitar la catedral de St Patrick i ens acostem a la seu de les Nacions Unides, a la vora de l’East River. No ens perdrem l’Estació Central, la segona més congestionada, amb una arquitectura incomparable a la ciutat. Des d’aquí, podem completar aquest passeig tan urbà entrant a les sales de lectura de la seu principal de la xarxa de biblioteques públiques i estirant-nos a l’herba de Bryant Park (si el temps ho permet!).

Slide Punts de la visita Times Square Broadway Rockefeller Center
Cinquena Avinguda
St. Patrick's Cathedral Grand Central Terminal
Chrysler Building Nacions Unides Biblioteca pública Bryant Park

Aquesta ruta a peu es pot fer en un format de 2 hores o 4 hores.

Mapa de Midtown

4