Top

Lower Manhattan

El Lower Manhattan és el barri que ocupa la punta sud de l’illa de Manhattan i és aquí on es van instal·lar els primers europeus atrets per la riquesa natural de les seves terres. Els holandesos van perdre la ciutat als anglesos i, aquests, als nord-americans a la Guerra de la Independència. Aquesta ruta et submergirà en la història de la ciutat i presenta un gran contrast amb els nous gratacels d’oficines.

Una de les vistes més impressionants de Manhattan és des del ferri de Staten Island que passa per davant de l’Estàtua de la Llibertat. Des del vaixell et faràs una idea més clara de l’extensió (i el volum!) de la ciutat. A terra ferma, ens esperen els carrers laberíntics de la zona de negocis i les majestuoses columnes que amaguen la borsa de Nova York.

El centre financer del barri s’estén fins al World Trade Center i el memorial de l’11-S que recorda el tràgic atemptat contra les Torres Bessones. Amb el nostre itinerari sabràs com era el complex d’oficines abans dels atacs i t’ensenyarem tots els nous gratacels que han canviat el perfil de l’illa.

La visita inclou dues de les esglésies més famoses de barri, Trinity Church i St Paul ‘s Chapel, i acaba a l’ajuntament de la ciutat, anomenat City Hall, o podem fer un últim tomb per Tribeca.

Slide Punts de la visita Ferri d'Staten Island Estàtua de la Llibertat El brau de Wall Street La borsa de Nova York South Street Seaport World Trade Center
Memorial de l'11S St. Paul's Chapel City Hall Tribeca Trinity Church

Aquesta ruta a peu es pot fer en un format de 2 hores o 4 hores. En la visita llarga es pot agafar el ferri gratuït de Staten Island que no s’atura a l’Estàtua de la Llibertat però és opcional.

Mapa del Lower Manhattan

3