Top

Chelsea

En alguns moments d’aquest itinerari tindràs la sensació que no ets a Nova York perquè passem per barris històrics que ensenyen una dimensió molt diferent de la ciutat. Comencen pel més nou, el flamant Hudson Yards, un espectacular nou barri que inclou un centre comercial i un mercat de gastronomia catalana i espanyola, Little Spain. La peça central de l’àrea és una impressionant estructura d’escales anomenada Vessel.

El barri ens porta directament al High Line, una antiga via de tren de mercaderies que va quedar abandonada als anys 80. Ara és un parc públic força concorregut però molt bonic i travessa l’oest de Chelsea i el seu passat industrial. No ens perdrem el popular mercat de Chelsea i les seves botigues i llocs per menjar.

Al Meatpacking District, l’antic barri dels escorxadors, s’aixeca un parc sensacional que porta per nom Little Island i que, efectivament, és una petita illa sobre les aigües del Hudson River. Des d’aquí, ens perdrem pels carrers laberíntics del West Village i envejarem la forma de vida de l’antiga burgesia que vivia en cases de maons i pedra marronosa.

Acabem el recorregut al centre del Greenwich Village on hi ha un altre parc molt animat, el Washington Square Park, envoltat de les facultats de la Universitat de Nova York.

Slide Punts de la visita Hudson Yards Vessel High Line
Chelsea Market
Meatpacking District West Village Stonewall Inn Greenwich Village Washington Square Park Little Island

Aquesta ruta a peu es pot fer en un format de 2 hores o 4 hores. La visita no inclou pujar a l’estructura Vessel.

Mapa de Chelsea

1