Top

Central Park

L’anomenen el pulmó de Nova York i no és per menys. Amb prop d’un quilòmetre d’ample i quatre de llarg, al cor de Manhattan, és un autèntic refugi per als novaiorquesos. Hi conviuen més de 400 varietats d’arbres, flors i arbustos que atrapen la curiositat de més de 200 espècies d’ocells (evitarem parlar dels esquirols, els entranyables óssos rentadors i les rates).

Tot i que és inabastable en una sola passejada, li traiem molt profit a aquest itinerari perquè combinem els paratges més clàssics del parc, com el Sheep Meadon, l’esplanada de pícnic preferida, i Bethesda Terrace i la font de l’àngel de les aigües espiant els visitants, amb els camins més laberíntics i tranquils.

Punt de parada obligatòria és el mosaic que homenatge el músic John Lennon que va viure als peus de Central Park, amb la seva esposa Yoko Ono, durant la seva etapa a Nova York. Aquest itinerari pot incloure dos dels museus més populars, el Metropolitan Museum i el Museu d’Història Natural, a banda i banda del parc.

Slide Punts de la visita Grand Army Plaza The Pond The Mall Bethesda Terrace Metropolitan Museum Belvedere Castle Mosaic John Lennon Sheep Meadow Jacqueline Onassis Reservoir

Aquesta ruta a peu es pot fer en un format de 2 hores o 4 hores. L’entrada als museus no està inclosa.

Mapa de Central Park

3