Top

Barris de Brooklyn

Brooklyn va molt més enllà de litoral que repassem en un altre dels nostres itineraris. Aquesta ruta està pensada per completar la visió del districte i comprovar que es tracta d’una ciutat gairebé autònoma de Nova York.

Comencem a prop del downtown visitant alguns dels barris residencials més tranquils i agradables del barri, com Fort Greene i Clinton Hill, on hi ha una avinguda que va ser considerada la Cinquena Avinguda de Brooklyn. Les boniques cases de pedra i maó deixen pas a la diversitat dels barris de Bedstuy i Crown Heights amb més població africana i caribenya. Pels seus carrers té lloc una de les desfilades culturals més espectaculars de l’any.

Brooklyn té un parc que no té res a envejar al de Manhattan. Es diu Prospect Park i està envoltat de cases luxoses i barris molt residencials. Prospect Heights voreja el parc i està marcada per una gran avinguda que connecta amb l’aeroport JFK. Els seus carrers estan plens de vida amb restaurants i botigues on et vindrà molt de gust entrar. El mateix a Park Slope, que va ser un dels primers barris burgesos de Brooklyn i on et vindrà de gust perdre’t pels seus carrers regulars.

Es tracta d’un passeig tranquil per barris residencials menys coneguts que et donaran una bona perspectiva del dia a dia de veïns de Brooklyn.

Slide Punts de la visita Fort Greene Clinton Hill Bedstuy Crown Heights Prospect Park Park Slope Prospect Heights

Aquesta ruta té una durada aproximada de quatre hores i la fem tota a peu però amb possibilitat d’agafar el metro i el bus.

Mapa de Brooklyn

1