Top
Image Alt

Qui som

Hola des de Nova York!

Em dic Marc Tió i visc i treballo a Nova York des del 2009. Com molts catalans abans que jo, vaig arribar a la ciutat a la recerca de reptes i noves experiències. Abans d’instal·lar-m’hi indefinidament ja hi havia estat tres vegades i sabia que aquest era el meu lloc.

La meva passió per Nova York i la inquietud per conèixer tots els seus racons i la història que s’amaga al darrera em va portar a crear Cap a Nova York, un servei de guies turístics catalans que no existia fins aquell moment. Conec la ciutat del dret i del revés, com a novaiorquès d’adopció i també com a periodista de professió. Treballo per diversos mitjans de comunicació, entre els quals RAC1, Traveler i Fotogramas, que em permeten estar al dia de tot.

El meu objectiu, i el de tot l’equip de guies, és mostrar molt més que la ciutat que tothom espera, la que hem vist al cine i la televisió. Volem ensenyar-te la Nova York del dia a dia, la que només coneixem els que hi vivim. Tant jo com qualsevol dels nostres guies estem a la teva disposició per fer del teu viatge una experiència única i inoblidable.

Tens curiositat per saber què he fet, durant tot aquest temps, a Nova York? Ho explico en aquesta història a Instagram.

Slide
Cap a Nova York és membre de l'Associació de Guies Catalans del Món

Slide