Top

Slide QUÈ FEM Cada any més de 60 milions de persones visiten Nova York. És una ciutat enorme i amb tants atractius que pot ser inabastable. Nosaltres t’ho farem fàcil. QUÈ FEM T'oferim un ventall imaginatiu d'itineraris perquè puguis conèixer tots els barris de Nova York i en la teva llengua. En aquests recorreguts a peu visitem monuments indispensables i racons més amagats que sorprenen, fins i tot, a visitants que ja han estat a Nova York. El nostre objectiu és fer-te la ciutat més accessible, sense estar pendent del mapa, i et farem tota mena de recomanacions perquè puguis treure el màxim de partit al teu viatge. Aquí trobaràs els nostres itineraris però ens adaptem a les teves necessitats. Escriu-nos un missatge i explica'ns tot el que vols veure.

Slide Itineraris

Itineraris temàtics

A banda dels nostres recorreguts més clàssics per conèixer Nova York, tenim diverses rutes temàtiques que es poden combinar amb la resta d’itineraris.

Ruta de cine

Els amants del cine no es poden perdre aquest itinerari que repassa les localitzacions d’algunes de les pel·lícules més famoses rodades a Nova York. El recorregut es pot concentrar en diversos barris o podem saltar a diferents zones agafant el metro.

Ruta Cultural

Aquest itinerari està pensat per als amants de l’art de totes les disciplines. El catàleg cultural de Nova York és inacabable però el nostre recorregut et portarà per les galeries contemporànies de Chelsea i els museus que vulguis descobrir, amb més calma.

Ruta Personalitzada

No trobes la zona que vols conèixer a la llista? Digue’ns què vols veure i dissenyarem un recorregut a la teva mida.

Cap a Nova York és membre de l'Associació de Guies Catalans del Món