Top

Nova York s’aixeca en un arxipèlag. De fet, l’únic districte de la ciutat que està a terra ferma és el Bronx. La resta (Manhattan, Brooklyn, Queens i Staten Island), estàn envoltats d’aigua. Però tot i que són les illes més famoses, n’hi ha d’altres de més petites que també es poden visitar.

Una d’elles és Governors Island, que sura entre Manhattan i Brooklyn, i que, a partir de l’1 de novembre, estarà oberta tot l’any. Això és una bona notícia per tots els visitants inquiets que ja han estat a la ciutat i que sempre busquen afegir noves activitats. I és que l’illa ofereix molts atractius.

La gràcia és que, com el seu nom indica, l’illa va ser residència del governador de la ciutat quan estava controlada pels anglesos. Però després de la Guerra de la Independència es va convertir en punt militar estratègic i acollia les famílies de comandaments i soldats. Els últims en viure-hi van ser els guardacostes que van marxar als anys 90. Des d’aleshores, l’illa ha fet una renovació impressionant i ofereix un dels parcs més bonics de Nova York.

Governors Island és una càpsula del temps de Nova York

A banda de veure unes cases històriques de principis del segle XX (que ara acullen artistes i programes culturals) també pots explorar el parc i arribar al seu punt més elevant, a més de 20 metres del nivell de l’aigua, i veure la ciutat sencera. A més, pots llogar bicicletes (individuals, per parelles o fins a quatre persones) i, a l’estiu, caiacs.

Si l’illa t’enamora, hi pots fer nit! A la vora del riu, amb unes vistes increïbles, hi ha un càmping de luxe anomenat Collective Governors Island on pots allotjar-te i viure una experiència ben diferent. I, aquesta tardor, s’inaugura l’SPA QCNY que promet una estada també de luxe.

Però el que és veritablement un luxe és tenir una illa tan a l’abast i plena d’activitats per aprofitar el teu temps a Nova York!

Vols fer-hi un passeig? Trobaràs una història sobre l’illa al nostre Instagram.

Les vistes que t'esperen des del punt més elevat de Governors Island

Com arribar-hi