Top

Han estat uns mesos molts durs per Broadway. Els teatres són un dels principals motors econòmics de Nova York i aporta 14.000 milions de dòlars anuals amb més de 250.000 espectadors d’arreu del món cada setmana. Però, per fi, els escenaris recuperen la normalitat. Això sí, amb condicions.

La vacuna del Covid serà obligatòria tant pels espectadors com per l’equip tècnic i d’actors de tots els teatres de Broadway. A més, el públic haurà de portar mascareta durant tota la funció, especialment els menors de 12 anys que, ara per ara, no poden vacunar-se. Alguns escenaris, com l’òpera de Nova York, anirà més lluny i prohibirà l’entrada a aquesta franja d’edat.

La mesura es posarà en marxa a partir d’aquest setembre, quan els teatres han previst una reobertura esglaonada (mira el menú de la dreta) i estarà en vigor, almenys fins l’octubre a l’espera del que digui la ciència i els números de contagis.

Val a dir que, ara mateix, no sembla que cap espectador català pugui assistir a l’estrena. Els vols internacionals procedents d’Europa segueixen tancats als turistes. Ens toca esperar a l’anunci de la data i, aleshores, veurem quina política de seguretat aplica Broadway durant les funcions.

La desolació de Broadway sense teatres

Dates reobertura